Organització d’esdeveniments d’empresa

esdeveniments


Projecció per a la teva marca

Una de les eines de comunicació que més projecció pot donar a una marca són els esdeveniments, actes pensats per transmetre idees, productes, serveis i, sobretot, per millorar la nostra reputació. És en aquests actes on ens relacionem amb proveïdors, clients i públic objectiu.

Evidentment, cal tenir molta cura de la planificació i el disseny de l’acte, perquè la impressió que causem en el públic ha de ser positiva, ferma i duradora en el temps.

Producció global de l’acte

Des de Remarca’t assumim la producció global de l’acte, des de la planificació estratègica i el disseny de la imatge, fins a la coordinació dels professionals necessaris per assolir els objectius marcats. Seleccionem els emplaçaments i recintes adequats, el suport tècnic i logístic, el càtering, activitats complementàries, atenció als assistents, etc…, sempre a la mida de les teves necessitats.

Evidentment, treballem per aconseguir una màxima projecció i repercussió mediàtica, amb l’elaboració del material comunicatiu i publicitari, i la gestió amb els mitjans de comunicació.

Treballem per l’èxit del teu esdeveniment.

Inauguracions

Aniversaris corporatius

Presentació de productes

Màrqueting promocional

Portes obertes

Visites de grups

Stands fires

Seminaris

Conferències

Fòrums

Esdeveniments esportius

Actes culturals

Exposicions

Festes privades

Networking

edevenimentfirestoc
seminari2mail icon

pista d gel