Organització d’esdeveniments d’empresa

esdeveniments


[ezcol_1third]

Projecció per a la teva marca

Una de les eines de comunicació que més projecció pot donar a una marca són els esdeveniments, actes pensats per transmetre idees, productes, serveis i, sobretot, per millorar la nostra reputació. És en aquests actes on ens relacionem amb proveïdors, clients i públic objectiu.

Evidentment, cal tenir molta cura de la planificació i el disseny de l’acte, perquè la impressió que causem en el públic ha de ser positiva, ferma i duradora en el temps.

Producció global de l’acte

Des de Remarca’t assumim la producció global de l’acte, des de la planificació estratègica i el disseny de la imatge, fins a la coordinació dels professionals necessaris per assolir els objectius marcats. Seleccionem els emplaçaments i recintes adequats, el suport tècnic i logístic, el càtering, activitats complementàries, atenció als assistents, etc…, sempre a la mida de les teves necessitats.

Evidentment, treballem per aconseguir una màxima projecció i repercussió mediàtica, amb l’elaboració del material comunicatiu i publicitari, i la gestió amb els mitjans de comunicació.

Treballem per l’èxit del teu esdeveniment.

[/ezcol_1third][ezcol_1third]

Inauguracions

Aniversaris corporatius

Presentació de productes

Màrqueting promocional

Portes obertes

Visites de grups

Stands fires

Seminaris

Conferències

Fòrums

Esdeveniments esportius

Actes culturals

Exposicions

Festes privades

Networking

[/ezcol_1third][ezcol_1third_end]

edevenimentfirestoc
seminari2mail icon[/ezcol_1third_end]

pista d gel