Avís legal

Aquest web és propietat de Remarca’t Màrqueting i Comunicació. L’accés a aquest web implica que s’han llegit i acceptat les següents condicions d’ús:

Condicions d’ús

Aquest web conté materials informatius elaborats per Remarca’t Màrqueting i Comunicació. Remarca’t Màrqueting i Comunicació es reserva el dret de modificar-los sense avís previ. L’usuari no ha d’enviar cap informació confidencial sense consultar-ho amb Remarca’t Màrqueting i Comunicació. Alguns enllaços d’aquest web condueixen a webs de tercers. Remarca’t Màrqueting i Comunicació no respon dels seus continguts.

Limitació de responsabilitat

Ni Remarca’t Màrqueting i Comunicació ni els membres del seu equip es responsabilitzen dels errors o omissions dels continguts d’aquest web, ni seran responsables de cap actuació feta a partir de la informació que hi apareix. Remarca’t Màrqueting i Comunicació no garanteix l’absència de virus o elements que puguin provocar danys en el sistema informàtic o en fitxers de l’usuari, i no respon pels danys i perjudicis que puguin ocasionar.

Propietat Intel·lectual

Els continguts i dissenys d’aquest web són propietat de Remarca’t Màrqueting i Comunicació. Queda prohibida qualsevol forma d’explotació d’aquests continguts. Només se n’autoritza l’ús privat o amb permís de Remarca’t Màrqueting i Comunicació i sempre que se citi clarament la propietat intel·lectual.

Protecció de dades

Les consultes a Remarca’t Màrqueting i Comunicació exigeixen la recollida d’algunes dades personals. Si no es faciliten, no serà possible prestar aquests serveis. El sol·licitant autoritza la incorporació de les seves dades a un fitxer de Remarca’t Màrqueting i Comunicació, i l’autoritza per a l’ús de les seves dades per a l’enviament de comunicacions comercials i informatives relacionades amb la activitat de Remarca’t Màrqueting i Comunicació. L’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició amb una sol·licitud escrita a Remarca’t Màrqueting i Comunicació, Avinguda de Catalunya, 24. 08290 Cerdanyola del Vallès, o per mail a remarcat@remarcat.com